Estrenem pàgina web

Estrenem pàgina web

Tal com podeu comprovar, l'Escola La Salut estrena nou format de pàgina web. L'objectiu principal d'aquest canvi no és simplement estètic: la intenció és convertir-la en una eina flexible per a la publicació de diferents tipus de continguts. La capçalera de la pàgina principal està pensada per a emmarcar les notícies de darrera hora, o de gran importància en l'actualitat de l'escola. La resta de seccions inclouen informacions més fixes, o permanents, relacionades amb aspectes que impliquen la globalitat del curs, o la identitat de l'escola. D'aquesta manera garantim una transmissió àgil, i alhora completa, de les diferents informacions de la nostra comunitat educativa.

A més a més, aquest tipus de pàgina web està concebuda per adaptar-se als actuals dispositius de navegació per internet: no només ordinadors, sinó també "tablets" i "smartphones".

Desitgem que sigui del vostre grat, i que la trobeu útil com a via de comunicació de totes les novetats que s'estan esdevenint darrerament en l'entorn escolar.