Concert de Nadal 2020

Concert de Nadal 2020

Tot i trobar-nos en un curs escolar i dates de Nadal "ben diferents", no hem volgut deixar de cantar unes nadales ben marxoses, per compartir-les amb tots i totes vosaltres.

Desitgem que passeu unes BONES I SEGURES FESTES!!!!

Celebració de Santa Cecília 2020

Celebració de Santa Cecília 2020

Amb motiu de la celebració de la diada de la música, Santa Cecília, compartim els vídeos que els/les alumnes ens han fet arribar, amb cançons o interpretacions instrumentals. Podeu accedir des d'aquí a la recopilació de vídeos de Santa Cecília. Desitgem que els gaudiu!!!

El dilluns 23 de novembre celebrarem aquesta festa cultural a l'escola visionant els vídeos a les aules i fent diferents activitats segons els nivells: exposició d'instruments musicals, ritmes amb percussió corporal, etc. 

Missatge de la Castanyera 2020

Fa uns dies, com que la Castanyera va veure que no podia venir a la nostra escola tal com havia fet altres vegades, va enviar a l'escola un missatge en forma de vídeo adreçat a tots els nens i nenes de La Salut. Ens va explicar un conte i ens va fer una proposta ben divertida: fer un vídeo amb alguna forma de ball de cadascuna de les classes, per celebrar la castanyada d'una manera un xic diferent.  

Aquí teniu els dos vídeos: el missatge de la Castanyera i la manera com han respost els nens i les nenes de l'escola.

 

 

Publicació del Pla COVID-19

Publicació del Pla COVID-19

Presentem el document Pla COVID-19, que és el text on es recullen totes les mesures de seguretat que l'escola està portant a terme per tal de garantir la màxima protecció de les persones que en formen part: tant alumnes, com personal docent, Personal d'Administració i Serveis, monitoratge, cuina, etc.

Tingueu en compte que aquest document pot veure's sotmès a canvis a mesura que avança el curs, i segons quina sigui l'evolució de la pandèmia i les normatives del Departament d'Educació.

Estrenem pàgina web

Estrenem pàgina web

Tal com podeu comprovar, l'Escola La Salut estrena nou format de pàgina web. L'objectiu principal d'aquest canvi no és simplement estètic: la intenció és convertir-la en una eina flexible per a la publicació de diferents tipus de continguts. La capçalera de la pàgina principal està pensada per a emmarcar les notícies de darrera hora, o de gran importància en l'actualitat de l'escola. La resta de seccions inclouen informacions més fixes, o permanents, relacionades amb aspectes que impliquen la globalitat del curs, o la identitat de l'escola. D'aquesta manera garantim una transmissió àgil, i alhora completa, de les diferents informacions de la nostra comunitat educativa.

A més a més, aquest tipus de pàgina web està concebuda per adaptar-se als actuals dispositius de navegació per internet: no només ordinadors, sinó també "tablets" i "smartphones".

Desitgem que sigui del vostre grat, i que la trobeu útil com a via de comunicació de totes les novetats que s'estan esdevenint darrerament en l'entorn escolar.