Secció Esportiva Escolar

El curs 2011-12 es va iniciar el projecte de creació de la Secció Esportiva Escolar La Salut. Això ens ha permès entrar dins del Pla Català de l’Esport a l’Escola, fomentat pel Consell Català de l’Esport.

Aquest curs la SEE, juntament amb l’AMPA, ofereix l’activitat de Multiesport, dirigida especialment als/les alumnes d’Educació Infantil i Primària.

Multiesport:

Aquesta proposta vol oferir a tots els nens i nenes en edat escolar la possibilitat de conèixer i practicar un nombre diversificat d’esports, per tal que puguin triar el que més els agradi i on es desenvolupin millor les seves habilitats.

El projecte estarà dirigit per tècnics esportius i monitors titulats en tots els casos. Es treballarà el màxim d’esports possibles: futbol, bàsquet, handbol, voleibol, bàdminton, beisbol, tennis, touch, atletisme, gimnàstica…

GRUPS:

Cicle Mitjà i Superior, (3r, fins a 6è). Horari: dilluns i dimecres de 16.30 a 17.30.

Educació Infantil. Horari: dilluns de 16.30 a 17.30.

Tota l’activitat es realitzarà a l’Escola La Salut i donarà inici a l’octubre.

Important: És necessari un número mínim de nens i nenes, per tal de poder tirar endavant l’activitat. Esperem que us agradi el projecte, i poder comptar amb la participació de molts nens i nenes.

En el document de les Activitats Extraescolars podeu consultar totes les informacions importants sobre l’activitat de Multiesport (pàgines 10-11): dates i procediment d’inscripció, quotes, etc.

Per saber més sobre la Secció Esportiva Escolar: Fundació, Objectius, projectes…

Per contactar amb la Secció Esportiva Escolar: seelasalut@gmail.com.