Presentació de les activitats extraescolars del curs 2017-18

extraesc17-18

Us oferim la presentació de les activitats extraescolars i Servei d’Acollida que l’AMPA ha programat per al curs 17-18. En aquest document hi ha exposades la descripció de cada activitat, agrupacions, horaris, preus, etc. A les dues darreres pàgines hi trobareu les dades de contacte de les persones organitzadores.

Les activitats extraescolars que s’ofereixen són:

  • Teatre
  • Anglès. Acadèmies possibles: Helen Doron, i Open Class Language School.
  • Gimnàstica rítmica
  • Multiesport
  • Aeròbic
  • Petits artistes
  • Petits cuiners
  • Robòtica i emprenedoria
  • Patinatge artístic

Aquest és el full d’inscripció a les activitats, que heu d’imprimir i entregar a la coordinadora d’extraescolars (de 8:00 a 9:00 pel matí i de 16:30 a 18:00 per la tarda), abans del dimarts 26 de setembre. 

Totes les activitats s’iniciaran a partir del dia 2 d’octubre, excepte el servei d’Acollida, que començarà el 12 de setembre. Les activitats extraescolars només es realitzaran si hi ha un mínim inicial d’alumnes inscrits en el grup.

.

Comments are closed.