L’Escola La Salut, en els Quarts de Final del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta

El dimarts 14 de març es van celebrar al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat els Quarts de Final del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta. Aquest cop hi estaven convocats 21 centres de Primària i Secundària dels municipis d’Abrera, Castelldefels, Collbató, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Sant Feliu de Llobregat.
La nostra escola va estar representada per dos alumnes de la categoria de grumets:

• En Bernat Soler Casado, dels grumets vermells
• En Teo Henández Martínez, dels grumets verds

Tot i que no van aconseguir passar a les semifinals, volem felicitar-los perquè el seu nivell va ser força alt i això reflecteix sens dubte la dedicació i l’entusiasme amb el que es van preparar els textos que van llegir.

.

Comments are closed.