Visita de les classes de Cinquè a Montserrat

El dia 17 de gener, les dues classes de 5è vam anar a Montserrat amb autobús. Vam anar al museu de Montserrat a veure una exposició d’Egipte i Mesopotàmia, perquè havíem estudiat l’Edat Antiga.

Va ser un dia especialment fred amb vent, però feia sol. Mentre uns jugaven o esmorzaven, els altres estaven veient el museu. Les coses més curioses que vam veure van ser: segells en forma de cilindre que servien per signar documents. També vam veure tiquets i factures de l’Edat Antiga, que eren peces de ceràmica amb inscripcions.

Vam veure un power point amb mapes per saber on eren Mesopotàmia i Egipte. També explicaven com es momificava una persona.

D’Egipte vam veure una mòmia d’un gat, d’un cocodril i d’una dona. Totes aquestes coses les va portar un monjo de Montserrat, pels voltants de l’any 1928. El Pare Bonaventura Ubach va comprar totes aquestes coses perquè la gent de l’època pogués saber com havia estat l’Edat Antiga en aquests països llunyans.

Va ser una visita molt interessant i curiosa.

Comments are closed.