Visita de Cinquè relacionada amb els orgues

El dimarts 24 de gener vam fer una visita a l’església de Collbató per poder veure i escoltar l’orgue. La Montse Giner, que és mestra de música, ens va explicar com és aquest instrument (parts, funcionament i d’altres curiositats). També el vam escoltar, i va ser espectacular! Uns companys van decidir sortir i van interpretar unes peces.

Posteriorment vam visitar el taller d’orgues de la família Blancafort. S’hi construeixen orgues des de l’any 1925. Actualment és el fill de Gabriel Blancafort, Albert Blancafort, qui s’encarrega de portar el taller. Aquest taller ha construït i restaurat més de 150 instruments, entre els que trobem l’Orgue de l’Auditori de Tenerife, el de la Basílica de Montserrat i el de la Sagrada Família.

Vam gaudir molt i vam conèixer més a fons aquest instrument.

Comments are closed.