Presentació de les activitats extraescolars del curs 2016-17

Us oferim la presentació de les activitats extraescolars i Servei d’Acollida que l’AMPA ha programat per al curs 16-17. En aquest document hi ha exposades les condicions generals, agrupacions, horaris, preus, etc. A les dues darreres pàgines hi trobareu les dades de contacte de les persones organitzadores. Totes les activitats s’iniciaran a partir del dia 1 d’octubre, excepte el servei d’Acollida, que començarà el 12 de setembre.

També us presentem les informacions referents a les dues acadèmies d’anglès que ofereixen extraescolars a la nostra escola: Helen Doron, i Open Class Language School.

Aquest és el full d’inscripció a les activitats que heu d’imprimir i entregar a la coordinadora d’extraescolars (de 8:00 a 9:00 pel matí i de 16:30 a 18:00 per la tarda), abans del dimecres 28 de setembre. Si ho necessiteu, també posem a la vostra disposició la sol.licitud de baixa a les activitats.

.

Comments are closed.