Visita d’un esportista paralímpic, a Sisè

Galeria fotogràfica amb 13 imatges

El dia 6 d’abril va venir a la classe de Sisè en Quico Tur, un tennista d’elit paralímpic que ha participat en diferents Paralimpíades com Atenes 2004, Pekín 2008 i Londres 2012.

Anys enrere, el Quico va haver de refer la seva vida pel fet d’anar en cadira de rodes, i va haver de deixar la pràctica del futbol. A l’hospital va provar diferents esports i va començar amb el bàsquet, però no el va convèncer i va provar amb el tennis, i… De pràctica en pràctica… Ja es pot veure on ha arribat.

Ha estat Campió d’Espanya durant 9 anys i ha arribat a ser el 19 en el rànquing internacional. Actualment és el 35 del món… Té moltes possibilitats de classificar-se per a les Olimpíades de Río 2016. Li desitgem molta sort!!!

Va ser molt divertit pujar en una cadira de rodes i jugar a tennis, d’aquesta forma ens vam posar en la pell d’un jugador paralímpic que requereix molt d’esforç i pràctica.

Va ser una bona experiència i ens vam quedar amb una frase que ens va dir: “Si un mateix no posa les ganes, no ho podrà superar”.

Moltes gràcies per haver vingut, Quico!!

Comments are closed.