Jornada de Portes Obertes, curs 2016

portesobertes16Benvolgudes famílies: ens plau informar-vos que el divendres 11 de març, entre les 16:45 i les 18:15, a l’Escola La Salut celebrarem la JORNADA DE PORTES OBERTES per a tota la Comunitat Educativa de Collbató. Així doncs, totes les famílies esteu convidades a compartir aquesta Jornada al nostre Centre. També donarem la benvinguda a les famílies que encara no hi tenen cap fill/a matriculat, i que volen conèixer l’escola.

El dia abans, dijous 10 de març, entre les 15:15 i les 16:30, tindrà lloc una reunió informativa per a totes aquelles famílies que encara no ens coneixen, on parlarem de la línia pedagògica i de l’organització general de l’Escola La Salut. En acabar la xerrada, visitarem algunes instal•lacions del nostre Centre.

Si visiteu la nostra pàgina web, hi trobareu molta informació útil de l’escola: funcionament, organització, línia pedagògica, activitats, serveis…

Comments are closed.