Activitats extraescolars i serveis de l’AMPA (2015-16)

extraesc1516Us oferim una presentació de les Activitats Extraescolars i Servei d’Acollida que l’AMPA ha programat per al curs 15-16. En aquest document hi ha exposades les condicions generals, agrupacions, horaris, preus, etc. A les dues darreres pàgines hi trobareu les dades de contacte de les persones organitzadores. Totes les activitats s’iniciaran a partir del dia 1 d’octubre, excepte el servei d’Acollida, que començarà el 14 de setembre.

També us presentem les informacions referents a les dues acadèmies d’anglès que ofereixen extraescolars a la nostra escola: Helen Doron, i Open Class Language School.

Aquest és el full d’inscripció a les activitats que heu d’imprimir i entregar a la coordinadora d’extraescolars (de 8:00 a 9:00 pel matí i de 16:30 a 18:00 per la tarda), abans del divendres 25 de setembre.

.

Comments are closed.