Aquest curs… Donem la nota!!!

Us presentem el video que recentment totes les classes de l’escola han gravat amb motiu de la Jornada Cultural, en suport a l’àrea curricular de Música dintre de l’ensenyament públic. És una mostra del treball que s’ha realitzat durant el curs centrat en el tema “Donem la nota”.

En el video, cada grup ha fet una presentació sobre el nom de la seva classe i ha explicat quins aprenentatges ha realitzat al voltant d’aquesta proposta. A més a més, ha suposat un treball d’exercitació del llenguatge oral i assajos previs, que han estat tot un repte per als nens i nenes de les diferents classes.

Per visualitzar aquest contingut, podeu clicar a la imatge que encapçala la notícia, o triar l’enllaç específic que desitgeu, sota d’aquestes línies. Des de P5 fins a Sisè, els enllaços us porten al video que ha gravat cada Nivell (incloent el grup A i el B), per tal que observeu una petita mostra de la creativitat d’un altre grup, a més a més del que correspon al vostre fill o filla:

P3           P4          P5 A i B

Primer A i B        Segon A i B         Tercer A i B         Quart A i B        Cinquè A i B         Sisè A i B

Com podeu comprovar, els nens i nenes s’han esforçat molt. Hi han posat totes les ganes i el millor de si mateixos/es: només heu de mirar l’expressió de les seves cares!!!

.

Comments are closed.