Altres Notícies

De tot una mica: Notícies d’escola, avisos importants, nous projectes de centre, etc.

Llibret del curs 2017-18

Us informem que ja teniu disponible en aquesta pàgina el Llibret del Curs 2017-18. És la versió online del llibret que fa uns dies vau rebre en format paper. Hi trobareu tota la informació rellevant que heu de tenir en compte sobre l’escola i el seu funcionament: horaris i calendari escolar, agenda de sortides-Colònies-sessions de Piscina, horari d’atenció a les famílies, aspectes organitzatius, normativa relacionada amb diferents temes, informacions de l’AMPA-Menjador-Activitats Extraescolars, fulls d’autoritzacions, etc.

Recordeu que l’apartat “Delegats de Classe” no està omplert, sinó que heu de ser vosaltres mateixos/es qui el completeu durant l’Assemblea d’Aula del curs corresponent.

Inici de curs 2017-18

Com cada mes de setembre, l’equip de mestres ja ha començat a organitzar l’inici de curs. Des del dia 1, estem posant a punt l’escola per tal d’iniciar les classes, que començaran el proper dimarts 12, en horari de matí i tarda (9:00-12:30 i 15:00-16:30).

També volem destacar que ja teniu disponible a la pàgina web el llistat de les Activitats Extraescolars. Durant les properes setmanes anirem actualitzant la resta d’informacions d’utilitat relacionades amb el curs 2017-18: llistat dfinitiu del personal de l’escola i nom de les classes, llistat de Mares-Pares Delegats, calendari escolar, etc.

Les persones que treballem a l’escola desitgem que, gràcies a la col.laboració de tots i totes, tinguem un curs plenament satisfactori.

Us esperem a l’escola, fins aviat!!!

Recordant la Cursa Solidària en favor de “Save the Children”

 

Com deveu recordar, el passat 5 de maig a l’escola vam celebrar una cursa solidària en favor de l’ONG “Save the Children”. Si cliqueu a la imatge de la notícia, podreu veure les fotografies d’aquella activitat, que va implicar a tots els/les alumnes i mestres de l’escola.

Aprofitem l’ocasió per compartir amb vosaltres el certificat que l’esmentada ONG ens ha fet arribar, on hi consta la xifra dels diners que es van recaptar aquell dia. Gràcies al suport de les famílies, l’escola ha pogut entregar en el vostre nom la quantitat de… 2.459’56 euros!!! Aquest import anirà destinat a la creació de pous d’aigua potable i serveis educatius, a Etiòpia. També compartim amb vosaltres el diploma que hem rebut de l’entitat en concepte d’agraïment, i que no hauria estat possible sense la vostra participació.

Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!!!

Smiling mannequin challenge

Us presentem el video que vam realitzar el 17 de març, durant la Jornada de Portes Obertes. Com podreu veure, la nostra idea de fer un “mannequin challenge” s’ha concretat en un mannequin… Poc usual, podríem dir-ne.

Però, sens dubte, aquest video és un testimoni claríssim de les “ganes de fer coses” que tenen la majoria de famílies de l’escola. Aquestes ganes per participar en les activitats que proposem, APORTANT ACTIVAMENT, ha donat com a resultat un “smiling mannequin challenge”: tot un homenatge a la implicació personal i al bon humor de les famílies i nens/es que formeu part de l’escola.

Moltes gràcies per ser com sou!!!

.

Calendari de preinscripció per al curs 2017-18

calendar-preins

Us informem que s’ha obert el procés de preinscripció i matriculació de nous alumnes per al curs 2017-18. Per a dur-lo a terme, se segueix un calendari que comença amb les preinscripcions d’alumnes, i que després de diversos tràmits que estableix el Departament d’Ensenyament, finalitzarà amb el procés de matriculació.

DATES PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD I LA DOCUMENTACIÓ DE PREINSCRIPCIÓ:

Del 23 de març al 4 d’abril.

DIES D’ATENCIÓ

HORARI

 DILLUNS i DIMECRES  De les 12:30 a les 13:30
 DIMARTS i DIVENDRES  De les 15:00 a les 16:00
 DIJOUS  De les 9:00 a les 10:00

En aquest document PDF teniu tota la informació del procés de preinscripció i matriculació, amb un llistat de la documentació que cal portar el dia que la formalitzeu, i el calendari complet amb tots els terminis que estableix la normativa.

Us recordem que aquestes preinscripcions i matriculacions només les han de formalitzar les famílies que sol.licitin plaça nova en el centre. Els/les alumnes que ja estan matriculats de cursos anteriors, no cal que realitzin aquests tràmits.

Si voleu conèixer més informació d’utilitat sobre la nostra escola, podeu consultar les diferents seccions d’aquesta pàgina web, o trucar-nos per telèfon: 93 777 0019.

.

Jornades de Portes Obertes, curs 2017

p-obertes17

Benvolgudes famílies: ens plau informar-vos que properament a l’Escola La Salut celebrarem les JORNADES DE PORTES OBERTES. Aquest curs, les Portes Obertes s’organitzaran en dos dies diferents: el primer el dedicarem a la rebuda de les famílies noves, i el segon serà una Jornada de Portes Obertes a tothom. Els horaris establerts per les Portes Obertes d’aquest curs són:

Dijous 16 de març: Rebuda a les famílies noves. De 15:15h a 16:30h.

15:15h – Visita guiada a les aules d’Educació Infantil.

16:00h – Xerrada informativa per part de la Direcció del centre.

16:20h – Precs i preguntes.

Divendres 17 de març: Jornada oberta a tothom. De 16:45h a 18:00h.

16:45h – Obertura de les portes. Visita lliure de les famílies, per les instal.lacions de l’escola.

17:30h – Mannequin challenge.

18:00h – Tancament.

Així doncs, totes les famílies esteu convidades a visitar-nos en l’horari corresponent, tenint en compte que l’organització en dos dies diferenciats és una novetat respecte a cursos anteriors.

Si visiteu la nostra pàgina web, hi trobareu molta informació útil de l’escola: funcionament, organització, línia pedagògica, activitats, serveis…

Segon premi al concurs de pessebres de Collbató

Com ja deveu saber, durant les darreres setmanes del primer trimestre al vestíbul de l’escola hem “muntat el pessebre”. Aquesta tradicional decoració tan sols ha estat possible amb la col.laboració dels/les alumnes de l’escola i les seves famílies. A partir de la proposta inicial que va fer l’escola, les famílies heu respost amb un munt de manualitats carregades d’imaginació i bon humor, que han omplert l’entrada de l’edifici amb: casetes, ponts, pous, palmeres, arbres, pastorets, angelets, dimonis, Reis, ovelles, camells, bous, mules… I, per suposat, alguns caganers!!!

La bona acollida que ha tingut la proposta del pessebre ens ha portat una bona notícia afegida: el jurat del concurs de pessebres de Collbató ha decidit que la vostra/nostra creació mereixia… El 2n premi del concurs!!!! Donem les gràcies a tots els/les alumnes i famílies que ho han fet possible. Aquest premi és de totes les persones que formem part de l’escola, però principalment és de les persones que han cregut que valia la pena compartir el seu temps i creativitat amb tots nosaltres, per tal que fos “una mica més Nadal”.

A les imatges que us mostrem a la capçalera, podreu trobar algunes manualitats realment divertides. Si dediqueu una estona a passejar-vos per les fotografies fent servir el zoom sobre les figuretes, de ben segur que somriureu i re-descobrireu un cop més la “màgia” del tradicional del pessebre.

.

Vídeos de les actuacions de Santa Cecília 2016

El passat dia 22 de novembre vam celebrar a l’escola el dia de Santa Cecília, patrona dels músics i de la música. En 3 concerts diferents, vam poder escoltar i contemplar les actuacions de molts i moltes alumnes que de manera voluntariosa van preparar un espectacle: cançons, peces instrumentals, danses, coreografies… Tant els nois i noies que van pujar a l’escenari, com els alumnes i les famílies que van assistir de públic, van gaudir d’una bona estona de música.

Volem agrair l’esforç de tots els/les alumnes i famílies que han dedicat el seu temps a fer possible aquesta festa de la música, la qual hem pogut gaudir tots plegats.

En aquests vídeos podreu visualitzar les actuacions. La del matí i les dues de la tarda, que van aplegar a diferents públics, els quals van ser, respectivament: alumnes d’Educació Infantil, alumnes d’Educació Primària, i famílies en general.


Benvinguda a les famílies

L’inici de curs ja és aquí i no podíem començar-lo sense donar la benvinguda a totes i cadascuna de les famílies que formeu part de l’escola, la vostra escola. Desitgem gaudir plegats d’aquest nou curs escolar que ens espera per endavant!

Aprofitem aquesta benvinguda general per dedicar unes paraules d’ànim als infants de P3, en aquest moment “tan difícil” per als més menuts.  Els vostres pares us envien molta força en aquesta nova etapa que enceteu!!!
img_8891Gràcies a totes les famílies, per acompanyar-nos un curs més i fer de l’escola part de la vostra i la nostra història!

Calendari de preinscripció per al curs 2016-17

calendar

Us informem que s’ha obert el procés de preinscripció i matriculació de nous alumnes per al curs 2016-17. Per a dur-lo a terme, se segueix un calendari que comença amb les preinscripcions d’alumnes, i que després de diversos tràmits que estableix el Departament d’Ensenyament, finalitzarà amb el procés de matriculació.

DATES PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD I LA DOCUMENTACIÓ DE PREINSCRIPCIÓ:

Del 30 de març al 7 d’abril.

Horari:

DIA

HORARI

 DILLUNS, i DIMECRES  De les 12:30 a les 13:30
 DIMARTS i DIVENDRES  De les 15:00 a les 16:00
 DIJOUS  De les 9:00 a les 10:00

En aquest document PDF teniu tota la informació del procés de preinscripció i matriculació, amb un llistat de la documentació que cal portar el dia de la preinscripció, i el calendari complet amb tots els terminis que estableix la normativa i que heu de conèixer. Per la comoditat de les famílies, posem a la vostra disposició el document que haureu d’omplir per formalitzar la sol.licitud de preinscripció, tot i que si ho preferiu podem facilitar-vos l’imprès el dia que vingueu a l’escola.

Si voleu conèixer més informació d’utilitat sobre la nostra escola, podeu consultar les diferents seccions d’aquesta pàgina web. També posem a la vostra disposició el que nosaltres anomenem “Libret de Preinscripció“, que vol ser un document de benvinguda a les noves famílies on descrivim les característiques de la nostra escola i la manera com treballem.

Us recordem que aquestes preinscripcions i matriculacions només les han de formalitzar les famílies que sol.licitin plaça nova en el centre. Els/les alumnes que ja estan matriculats de cursos anteriors, no cal que realitzin aquests tràmits.

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, podeu trucar-nos per telèfon: 93 777 0019.

.

Jornada de Portes Obertes, curs 2016

portesobertes16Benvolgudes famílies: ens plau informar-vos que el divendres 11 de març, entre les 16:45 i les 18:15, a l’Escola La Salut celebrarem la JORNADA DE PORTES OBERTES per a tota la Comunitat Educativa de Collbató. Així doncs, totes les famílies esteu convidades a compartir aquesta Jornada al nostre Centre. També donarem la benvinguda a les famílies que encara no hi tenen cap fill/a matriculat, i que volen conèixer l’escola.

El dia abans, dijous 10 de març, entre les 15:15 i les 16:30, tindrà lloc una reunió informativa per a totes aquelles famílies que encara no ens coneixen, on parlarem de la línia pedagògica i de l’organització general de l’Escola La Salut. En acabar la xerrada, visitarem algunes instal•lacions del nostre Centre.

Si visiteu la nostra pàgina web, hi trobareu molta informació útil de l’escola: funcionament, organització, línia pedagògica, activitats, serveis…

Videos de les actuacions de Nadal

Us informem que ja teniu disponibles a internet els videos de les actuacions de Nadal que vam realitzar el darrer dia del primer trimestre, 22 de desembre.

El video que il.lustra la notícia correspon a l’actuació que van realitzar els/les alumnes més grans de l’escola, de Sisè. Per visualitzar els videos de tots els grups, podeu accedir clicant sobre els enllaços que teniu més avall:

• Actuació de P3.

• Actuació de P4.

• Actuació de P5.

• Actuació de Primer.

• Actuació de Segon.

• Actuació de Tercer.

• Actuació de Quart.

• Actuació de Cinquè.

• Actuació de Sisè.

Felicitació de Nadal 2015

Amb aquesta felicitació de Nadal, volem desitjar-vos unes bones festes i un feliç any 2016!!!

Aquest curs… Donem la nota!!!

Us presentem el video que recentment totes les classes de l’escola han gravat amb motiu de la Jornada Cultural, en suport a l’àrea curricular de Música dintre de l’ensenyament públic. És una mostra del treball que s’ha realitzat durant el curs centrat en el tema “Donem la nota”.

En el video, cada grup ha fet una presentació sobre el nom de la seva classe i ha explicat quins aprenentatges ha realitzat al voltant d’aquesta proposta. A més a més, ha suposat un treball d’exercitació del llenguatge oral i assajos previs, que han estat tot un repte per als nens i nenes de les diferents classes.

Per visualitzar aquest contingut, podeu clicar a la imatge que encapçala la notícia, o triar l’enllaç específic que desitgeu, sota d’aquestes línies. Des de P5 fins a Sisè, els enllaços us porten al video que ha gravat cada Nivell (incloent el grup A i el B), per tal que observeu una petita mostra de la creativitat d’un altre grup, a més a més del que correspon al vostre fill o filla:

P3           P4          P5 A i B

Primer A i B        Segon A i B         Tercer A i B         Quart A i B        Cinquè A i B         Sisè A i B

Com podeu comprovar, els nens i nenes s’han esforçat molt. Hi han posat totes les ganes i el millor de si mateixos/es: només heu de mirar l’expressió de les seves cares!!!

.

Presentació de la revista “L’Espia” en format digital

revista2015Us fem arribar l’exemplar número 20 de la revista anual de l’escola, “L’Espia”, que estrena una nova etapa.  Com podreu veure, li hem fet un “rentat de cara” a la nostra publicació, i aquest curs 2014-15 la presentem en format digital.

Creiem que aquest nou suport té molts avantatges, com per exemple: menys consum de paper, continguts més atractius, millor qualitat de les imatges, no ocupa gens d’espai físic i… Mai més no tornareu a perdre-la, ja que sempre la tindreu disponible a internet!!!

Si cliqueu sobre la imatge de la notícia o en aquest enllaç, podreu consultar la revista online. La visualització de la revista a l’ordinador resulta molt còmoda, sobretot si ho feu a pantalla completa, passant les pàgines amb el ratolí o amb les fletxes del vostre teclat. A la part superior de la pantalla hi ha diverses eines, com per exemple el zoom, que també funciona amb la rodeta del vostre ratolí. Si us connecteu des d’una “tablet” o un mòbil, comprovareu que aquest tipus de “revistes virtuals” resulten especialment fàcils de llegir.

Si voleu consultar la revista en format PDF estàndard, podeu fer-ho des d’aquí.  Si us voleu descarregar el fitxer PDF al vostre ordinador, un cop estigui obert aquest document podeu triar la icona en forma de fletxa a la part superior dreta de la vostra pantalla.

Els continguts de la revista giren al voltant del tema d’escola d’aquest curs: “Donem la nota”, per recordar-nos a tots la importància de la música en les nostres vides. En aquestes pàgines hi trobareu la descripció d’instruments musicals, explicacions de danses, entrevistes, dades biogràfiques, informacions sobre l’evolució de la música en diferents èpoques… Són aprenentatges que han fet els vostres fills i filles a classe, i que enriqueixen els conceptes que han treballat diàriament a les àrees curriculars.

Desitgem que gaudiu llegint aquesta publicació, tant com els nens i nenes i mestres, mentre l’estaven redactant.