Secció Esportiva Escolar

Notícies relacionades amb la Secció Esportiva de l’escola.

Gran èxit al 2n Campionat Escolar d’Atletisme

Èxit absolut del 2n Campionat Escolar d’Atletisme de Collbató disputat aquest dissabte 19 de maig, que organitzat per la SEE de l’AMPA La Salut, amb la col·laboració de l’Escola Mansuet i el SI Collbató i el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament. Durant tot el matí vam comptar al camp de futbol on es disputava el campionat amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Collbató, Salva Valls; el  president de l’AMPA i la SEE La Salut, Joan Beumala; els professors d’educació física de l’Escola Mansuet, Enric Moya, i del SI Collbató, Jaume Vergés, a més dels mestres de La Salut com a organitzadors de les proves.

En aquesta segona edició s’ha triplicat la participació d’atletes dels nostres centres educatius, amb una inscripció final de 147 esportistes de les diferents categories (prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet) que van disputar les 4 proves del programa de la competició (50 metres, 300/600 metres, salt de llargada i llançament de pes/javelina). Va ser una matinal atlètica molt positiva, amb bons resultats a nivell esportiu i organitzatiu, on tots els participants van gaudir molt i van rebre obsequis al finalitzar les seves proves com agraïment a la seva participació.

S’ha de valorar molt positivament l’afluència de familiars a la competició, així com la gran ajuda dels col·laboradors durant tota la matinal. Ara a continuar treballant per fomentar l’esport a nivell escolar i millorar el campionat de cara al proper curs.

CLASSIFICACIONS PROVES

CLASSIFICACIONS FINALS

2n Campionat Escolar d’Atletisme de la SEE La Salut

El proper dissabte 19 de maig a partir de les 10 del matí, la Secció Esportiva Escolar La Salut organitza el 2n Campionat Escolar d’Atletisme de Collbató, amb el suport de l’Ajuntament de Collbató, l’Escola Mansuet i el SI Collbató.

Aquest campionat va dirigit a tots els nens i nenes en edat escolar de Collbató, i es realitzaran 4 proves per a cada una de les categories :

– 1 cursa de velocitat (50 metres)

– 1 cursa de mig fons (300 o 600 metres)

– 1 llançament (vórtex o pes)

– 1 salt (llargada)

Les inscripcions es poden fer amb els mestres d’educació física de l’escola o a través del mail seelasalut@gmail.com fins al dijous abans de la prova (17 de maig).

Per a més informació a continuació teniu el reglament de la prova i el cartell.

Cartell Campionat Escolar 2012

Informació i reglament Campionat Escolar 2012

Inici de les activitats de la SEE

Ja estem al mes d’octubre i la Secció Esportiva Escolar ha donat inici a les seves activitats esportives.

Finalment, només s’ha pogut començar l’activitat d’atletisme al camp de futbol municipal els dimarts, dijous i divendres de 17 a 18.30 hores, amb grups de treball diversos per edats:

– Grup 1: de P5 a 3r de primària

– Grup 2: de 4t a 1r de ESO

L’activitat de Multiesport que aquest curs es volia posar en marxa, no ha estat possible a causa de la baixa inscripció d’alumnes, el que feia impossible la posada en marxa dels diferents grups que s’havien proposat. Intentarem que el curs 2012/2013 tinguem una bona inscripció i es pugui tirar endavant aquest nou projecte.

2ª Collbatonina

El passat 24 de setembre, la Secció Esportiva Escolar La Salut, conjuntament amb el CAO Secció Collbató, va organitzar les curses infantils de la 2ª Collbatonina, dirigides a tots els nens i nenes en edat escolar. La participació va estar tot un èxit, amb un total de 156 atletes de les diverses categories i que van realitzar curses de 400 i 1500 metres.

La prova era solidària, i l’euro d’inscripció de cada atleta anirà dirigit a col·laborar amb l’Associació de Collbató per la Solidaritat.