Educació Infantil

Notícies de les activitats realitzades per les classes de P3, P4 i P5.

Videos de les actuacions de Carnestoltes d’Educació Infantil

Us presentem les actuacions de les classes d’Educació Infantil de la celebració de Carnestoltes que vam fer fa unes setmanes.

Esperem que les gaudiu!!!

Vídeo d’inici de curs de les classes de P3

Compartim amb vosaltres el video d’inici de curs de les classes de P3, que tant va agradar el dia de la reunió amb les famílies.

 .

Primeres sessions de piscina a P4

La classe de P4 ha començat les sessions de piscina, i aquestes són algunes de les imatges de les activitats que hem fet.

Com podeu veure, ens ho hem passat GENIAL!!!!

.

Cantata dels nens i nenes de P5, al Casinet

Els nens i nenes de la classe de P5, els Wenlocks, el passat 3 de juny van interpretar la Cantata “La vaca Florinda” al Casinet del poble. Aquest concert el van fer juntament amb els nens i les nenes de P5 de l’escola Mansuet. Els petits s’ho van passar d’allò més bé, però segur que els grans (pares, mares i familiars) encara ho van gaudir més!!!

En aquest recull de videos podreu visualitzar les 7 cançons que formaven la totalitat de la Cantata.

Desitgem que les disfruteu!!!

 

Els nens i nenes de P5 fem de Kandinsky

Galeria fotogràfica amb 22 imatgesEls Wenlocks de P5 hem estat treballant el pintor rus Vassili Kandinsky, i hem pintat dos quadres que ens han agradat molt d’ell:

– Quadrats amb cercles concèntrics.
– Diversos cercles.

Hem treballat amb ceres, pintura, pinzells, canyes per fer bombolles, gots de plàstic, sabó…

Hem fet els nostre arbre de Kandinsky, les nostres “Diverses esferes” i el gran quadre de “Quadrats amb cercles concèntrics”

Video d’inici de curs a P3

Volem compartir amb tots/es vosaltres un simpàtic video amb les imatges de l’inici de curs dels/les alumnes de P3. Com ja sabeu, els cursos d’Educació Infantil són el moment ideal per entrar a l’escola amb bon peu.

Per a nosaltres, el curs de P3 suposa el descobriment de l’escola per part dels nens: a partir de l’experimentació, el joc, el compartir amb els companys i la creació d’uns hàbits d’autonomia. D’aquesta manera, els nens i nenes van construint l’aprenentatge en dinàmiques que parteixen des del més lúdic a Educació Infantil, per anar incorporant progressivament els hàbits de treball i la responsabilitat envers el propi procés d’aprenentatge durant l’Educació Primària.

Festa de Carnestoltes a Educació Infantil

El passat divendres 13 de febrer, al pati d’E.I., vam celebrar la festa de carnaval cantant i ballant cançons. Aquest any ens les mares i pares ens van fer unes disfresses molt originals: de carilló, piano, trombó i guitarra.

Nosaltres els ho vam agrair cantant i ballant les següents cançons: P-3 “És l’hora de fer música”, P-4 “Tot sona!”, P-5A “Els instruments”, P-5B “Som molta colla”. Aquestes cançons estan relacionades amb el tema d’escola: DONEM LA NOTA. Volem agraïr la participació de les famílies en l’elaboració de les disfresses i en la participació de la festa.

Fotos de l’escola i cedides per les pares i mares: Emilia Cervera, Cristina Martínez, Gina Méndez i David Pino.

Ma, me, mi… Mozart!

El passat divendres 23 de gener, els nens i nenes de P-5 vam anar a l’Auditori a veure l’obra musical: “Ma, me, mi… Mozart!” Després vam anar al parc de Can Mercadé.

Ens ho vam passar genial!

Exposició d’instruments de Santa Cecília, a P-5

El dia 21 de novembre tota l’escola va celebrar Santa Cecília amb uns concerts que van preparar els/les alumnes de Primària.

Aquest curs, els/les alumnes d’Educació Infantil, com que treballem els instruments hem muntat una petita exposició feta amb instruments que tenim a casa. Els nens i nenes de P-5 van classificar els instruments en tres grups: els que es piquen, els que es bufen i els que necessiten cordes per sonar. Quan vam tenir l’exposició muntada tots i totes la vam anar a veure, i ens vam quedar parats d’alguns instruments que hi havien, perquè no els havíem vist mai.

Cliqueu a la fotografia per veure les imatges de l’activitat.

Els Carillons de P3 hem plantat faves

Avui ha vingut el Jesús a veure’ns a la classe i ens ha ajudat a plantar faves als pots de iogurt que hem anat portant a l’escola.

Ens ha explicat tot el procés i ens ha tocat barrejar tres tipus de terra, per tal que puguin créixer millor! Ara ens toca esperar i anar regant de tant en tant…

Després hem visitat l’hort i el seu gran hivernacle!

Actuacions de Nadal

Com que sabem que molts de vosaltres ho estàveu esperant des de fa temps, publiquem les actuacions de Nadal de tots els cursos que van cantar o ballar el darrer dia del primer trimestre.

Som molt conscients que la qualitat del so NO REFLECTEIX EN ABSOLUT ni la bona interpretació dels/les alumnes, ni l’ambient general que hi havia durant la celebració. Tot i això, publiquem aquests videos perquè estem segurs que us encantarà visualitzar-los i fer un somriure mentre cerqueu el vostre fill/a a l’escenari. Cliqueu als enllaços de la part inferior per veure cadascuna de les actuacions:

Sortida de les classes de P5 a Montserrat

El dia 18 de novembre, els alumnes de P-5 vam gaudir d’un dia a Montserrat. Primer vam anar al Museu per veure molts quadres de Joaquim Mir i Ramon Casas. Després al Monestir, a escoltar els escolanets, i fins i tot a posar un ciri a la Mare de Déu. Vam acabar el dia dinant al Mirador.
Hem passat un dia molt agradable i hem après molt sobre els noms de les nostres classes!!

Racons a les classes de P4

 

Aquest trimestre hem iniciat els Racons a les classes de P4.
Ens agrada gaudir-los perquè estem en petit grup i com que ja som grans… Ens organitzem sols a l’hora de fer-los: ens fixem en el nombre de nens/es que està permés anar a cada racó, agafem el material necessari per fer-los, el recollim… Si feu clic a la fotografia ens podreu veure en plena acció.

P4 canta el “Marrameu torra castanyes”

EL DIA 31 D’OCTUBRE, ELS ALUMNES DE P4 VAM CANTAR  LA CANÇÓ DEL MARRAMEU TORRA CASTANYES DAVANT DELS ALTRES COMPANYS D’EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL.

ESTEM FETS UNS ARTISTES… MIREU, MIREU!!!

 

Visita de P3 al CosmoCaixa

US PRESENTEM UN RECULL D’IMATGES DE LA SORTIDA AL COSMOCAIXA QUE ELS ALUMNES DE P3 VAM REALITZAR LA SETMANA PASSADA.

ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ: PRIMER VAM ANAR A VEURE L’EXPOSICIÓ DEL BOSC INUNDAT. DESPRÉS VAM FER L’ACTIVITAT DEL “TOCA TOCA”, ON VAM PODER TOCAR ANIMALS DE LA SELVA, DEL DESERT I DEL MEDITERRANI.

TOTA UNA AVENTURA!!!