El Raconet de l’AMPA

Programa de Reutilització de Llibres, curs 2017-18

Des del curs 2008-09, l’escola i l’AMPA es coordinen per tirar endavant el Programa de Reutilització de llibres de text. És un pla impulsat pel Departament d’Ensenyament per tal d’aprofitar els llibres, fent-los servir durant diversos cursos escolars. L’avantatge principal és que les famílies que s’hi adhereixen poden estalviar-se uns diners en material escolar i, a més a més, els/les alumnes aprenen a valorar els llibres i a fer-se’n responsables.

Reutilització de llibres, curs 2017-18:

Els documents més importants que necessitaran les famílies que hi participen, són els següents:

Llistat complet de llibres per a TOTS/TOTES els alumnes (Primer fins a Sisè).

Llistat de llibres que estan DINTRE del Programa de Reutilització (Primer fins a Sisè).

Instruccions per fer el pagament dels llibres de Reutilització, al compte de l’AMPA.

Altres informacions:

Descripció del Projecte i sol.licitud d’alta per a noves famílies (només cal que l’omplin aquelles famílies que fins ara no hi estaven participant, i volen incorporar-se al Projecte).

Document “Fes-te de l’AMPA”, On podreu trobar quines són les funcions de l’AMPA, per què us pot resultar d’interès fer-vos socis/sòcies, i què heu de fer per pertànyer a l’associació.

.

Presentació de les activitats extraescolars del curs 2017-18

extraesc17-18

Us oferim la presentació de les activitats extraescolars i Servei d’Acollida que l’AMPA ha programat per al curs 17-18. En aquest document hi ha exposades la descripció de cada activitat, agrupacions, horaris, preus, etc. A les dues darreres pàgines hi trobareu les dades de contacte de les persones organitzadores.

Les activitats extraescolars que s’ofereixen són:

  • Teatre
  • Anglès. Acadèmies possibles: Helen Doron, i Open Class Language School.
  • Gimnàstica rítmica
  • Multiesport
  • Aeròbic
  • Petits artistes
  • Petits cuiners
  • Robòtica i emprenedoria
  • Patinatge artístic

Aquest és el full d’inscripció a les activitats, que heu d’imprimir i entregar a la coordinadora d’extraescolars (de 8:00 a 9:00 pel matí i de 16:30 a 18:00 per la tarda), abans del dimarts 26 de setembre. 

Totes les activitats s’iniciaran a partir del dia 2 d’octubre, excepte el servei d’Acollida, que començarà el 12 de setembre. Les activitats extraescolars només es realitzaran si hi ha un mínim inicial d’alumnes inscrits en el grup.

.

Programa de Reutilització de llibres, curs 2016-17

Des del curs 2008-09, l’escola i l’AMPA es coordinen per tirar endavant el Programa de Reutilització de llibres de text. És un pla impulsat pel Departament d’Ensenyament per tal d’aprofitar els llibres, fent-los servir durant diversos cursos escolars. L’avantatge principal és que les famílies que s’hi adhereixen poden estalviar-se uns diners en material escolar i, a més a més, els/les alumnes aprenen a valorar els llibres i a fer-se’n responsables.

Reutilització de llibres, curs 2016-17:

Els documents més importants que necessitareu seran els següents:

Llistat complet de llibres per a TOTS/TOTES els alumnes (P3 fins a Sisè).

Llistat de llibres que estan dintre del Programa de Reutilització (Primer fins a Sisè).

Instruccions per fer el pagament dels llibres de Reutilització, al compte de l’AMPA.

Sol.licitud d’alta per a noves famílies (només per aquelles famílies que de moment no hi estan participant).

Altres informacions:

Document per resoldre els dubtes més freqüents sobre la reutilització de llibres.

Document “Fes-te de l’AMPA”, On podreu tobar quines són les funcions de l’AMPA, per què us pot resultar d’interès fer-vos socis/sòcies, i què heu de fer per pertànyer a l’associació.

.

Presentació de les activitats extraescolars del curs 2016-17

Us oferim la presentació de les activitats extraescolars i Servei d’Acollida que l’AMPA ha programat per al curs 16-17. En aquest document hi ha exposades les condicions generals, agrupacions, horaris, preus, etc. A les dues darreres pàgines hi trobareu les dades de contacte de les persones organitzadores. Totes les activitats s’iniciaran a partir del dia 1 d’octubre, excepte el servei d’Acollida, que començarà el 12 de setembre.

També us presentem les informacions referents a les dues acadèmies d’anglès que ofereixen extraescolars a la nostra escola: Helen Doron, i Open Class Language School.

Aquest és el full d’inscripció a les activitats que heu d’imprimir i entregar a la coordinadora d’extraescolars (de 8:00 a 9:00 pel matí i de 16:30 a 18:00 per la tarda), abans del dimecres 28 de setembre. Si ho necessiteu, també posem a la vostra disposició la sol.licitud de baixa a les activitats.

.

Fes-te de l’AMPA!!!

infoPosem a la vostra disposició el document amb la informació bàsica sobre l’AMPA: quines activitats desenvolupa, quines persones en formen part, quins beneficis tenen els socis, com podeu inscriure-us, etc. Ho trobareu tot detallat en el document “Fes-te de l’AMPA”.

Si necessiteu més informació, poseu-vos en contacte amb: ampalasalut@gmail.com.

 

.

Activitats extraescolars i serveis de l’AMPA (2015-16)

extraesc1516Us oferim una presentació de les Activitats Extraescolars i Servei d’Acollida que l’AMPA ha programat per al curs 15-16. En aquest document hi ha exposades les condicions generals, agrupacions, horaris, preus, etc. A les dues darreres pàgines hi trobareu les dades de contacte de les persones organitzadores. Totes les activitats s’iniciaran a partir del dia 1 d’octubre, excepte el servei d’Acollida, que començarà el 14 de setembre.

També us presentem les informacions referents a les dues acadèmies d’anglès que ofereixen extraescolars a la nostra escola: Helen Doron, i Open Class Language School.

Aquest és el full d’inscripció a les activitats que heu d’imprimir i entregar a la coordinadora d’extraescolars (de 8:00 a 9:00 pel matí i de 16:30 a 18:00 per la tarda), abans del divendres 25 de setembre.

.

Extraescolars i serveis de l’AMPA, curs 2014-15

extraesc

Us oferim una presentació de les Activitats Extraescolars i Servei d’Acollida que l’AMPA ha programat per al curs 14-15. En aquest document hi ha exposades les condicions generals, agrupacions, horaris, preus, etc. També hi trobareu les dades de contacte de les persones organitzadores.

Totes les activitats s’iniciaran el dia 1 d’octubre, excepte el servei d’Acollida, que començarà el 15 de setembre.

Us adjuntem el document amb l‘imprès d’inscripció a les activitats, que ha de ser entregat a la coordinadora d’extraescolars (de 8:00 a 9:00 pel matí i de 16:30 a 18:00 per la tarda), abans del divendres 26 de setembre. També teniu disponible el full de baixa, en cas que el necessiteu.

Taller de Nadal organitzat per l’AMPA

El dia 10 de desembre del passat any 2013, l’AMPA va organitzar un Taller de manualitats de Nadal, al qual hi van assistir diverses famílies. Van fer unes creacions artístiques ben originals, van riure molt i s’ho van passar molt bé. Podeu veure més imatges de l’activitat si cliqueu sobre la fotografia de la notícia.

l’AMPA vol agrair a les famílies assistents la seva participació, i l’acollida que va tenir aquesta proposta.

Horari escolar i Servei d’Acollida del 20 de desembre

ampanadalBenvolgudes famílies:

Us recordem quin serà l’horari del proper divendres, 20 de desembre, darrer dia de trimestre. L’horari de classes serà des de les 9:00h fins les 13:00h.

El servei de Menjador funcionarà des de les 13:00h fins les 15:30h. Podreu passar a recollir els vostres fills i filles a partir de les 15:00h.

Entre les 15’30 i les 16’30 s’habilitarà un Servei d’Acollida organitzat per l’AMPA, per totes aquelles famílies que no poden venir a recollir els nens abans d’aquest horari. En aquest document teniu totes les condicions del Servei l’Acollida del dia 20.

El Servei d’Acollida de la tarda mantindrà el seu horari habitual.

Activitats i serveis que ofereix l’AMPA, curs 2013-14

___

Us oferim una explicació general de les Activitats Extraescolars i Servei d’Acollida que l’AMPA ha programat per al curs 13-14. En aquest document teniu les condicions generals, agrupacions, preus, horaris, etc. Més detalladament, podeu consultar les característiques de cadascuna de les activitats Extraescolars, que són:

Grup Multiesports: SEE La Salut.

Aeròbic Ball: Associació esportiva d8n8.

Activitat de Petits Artistes.

Activitat de Petits Cuiners.

Modern Jazz per a alumnes i adults: La Rock Dance Center.

Anglès per a nens i nenes: centre Helen Doron.

● Anglès per a nens i nenes, centre Open Class:

Activitats de P3, P4, P5. Programació global d’Educació Infantil.

Activitats de 1r, 2n, 3r.

Activitats de 4t, 5è, 6è.

IMPORTANT: Per a totes les activitats que us oferim (excepte les de Helen Doron i d8n8), cal que ompliu aquest full d’inscripció amb les vostres dades. Aquest document heu d’entregar-lo (escrit a mà, o bé mitjançant l’ordinador) a la Coordinadora d’Extraescolars. El seu horari d’atenció a les famílies és de 8:00 a 9:00 pel matí, i de 16:30 a 18:00 per la tarda.

Si per qualsevol circumstància voleu iniciar la baixa d’una activitat, heu de fer-nos arribar aquest full de baixa.

Contacte: ampalasalut@gmail.com